Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

Dakisolatie zorgt voor een lager energieverbruik, comfortabel wonen en is goed voor het milieu. Dit is het juiste moment om uw dak (extra) te isoleren. Wij kunnen uw dakisolatie aanbrengen op uw platte dak én pannendak, en zowel van de binnenzijde als de buitenzijde. Met een gratis dakinspectie adviseren wij u wat de beste optie voor uw dak is!

Waarom uw dak isoleren?

Een geïsoleerd dak heeft veel voordelen. In de eerste plaats zorgt het voor meer wooncomfort. In de winter blijft de warmte meer in huis hangen en in de zomer zorgt u er juist voor dat de warmte zoveel mogelijk buitenshuis blijft. Naast dat het een positief effect heeft op het comfort en het leefklimaat, zorgt een goed geïsoleerd dak ook voor een lagere energierekening. De warme opstijgende lucht blijft in huis, zodat u lagere stookkosten hebt. En tenslotte heeft dakisolatie een gunstig effect op het energielabel van uw huis, en dus op de waarde van uw huis.

Dakisolatie

Kortom, dakisolatie zorgt voor:

  • Meer wooncomfort
  • Een prettiger leefklimaat
  • Lagere energierekening
  • Een hoger energielabel van uw huis
  • Een hogere woningwaarde

De juiste isolatie voor uw dak

Er zijn diverse methoden en materialen voor dakisolatie. De beste isolatie voor uw dak hangt af van de ruimtes onder het dak en waarvoor deze gebruikt worden. Dit kan bijvoorbeeld een praktijkruimte, zolder, slaapkamer of opslagruimte zijn. Afhankelijk van de ruimte wordt bepaald in hoeverre dakisolatie brandwerend, geluiddempend of waterafstotend moet zijn. De Vaan Dakonderhoud geeft u een advies op maat, waarbij we altijd rekening houden met uw wensen en uw budget. En natuurlijk leveren we vakwerk op het dak!

Wij verzorgen kwalitatieve dakisolatie voor platte daken én schuine daken. De dakisolatie brengen wij aan vanuit de binnenzijde of de buitenzijde. Ook dit is afhankelijk van wat de mogelijkheden bij u zijn.

  • Dakisolatie plat dak
  • Dakisolatie schuin dak
  • Dakisolatie binnenzijde
  • Dakisolatie buitenzijde

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Bij De Vaan bent u verzekerd van een vakman op uw dak

Wilt u meer informatie of vrijbijvend een offerte aanvragen?