Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

Platte daken

De Vaan Dakonderhoud is specialist in platte daken, zowel in het gewone onderhoud van uw platte dak als in de complete renovatie van oude platte daken.

Onderhoud plat dak

Vertoont uw platte dak scheurtjes, luchtblazen of hebt u soms al lekkage? Dan is het tijd voor dakonderhoud om (meer) schade en hoge kosten te voorkomen. Bij de (gratis) dakinspectie kijken wij eerst of ‘overlagen’ mogelijk is. Dat betekent dat wij een nieuwe toplaag op de oude dakbedekking aanbrengen, zodat uw platte dak weer vele jaren meekan. Als ingrijpender dakonderhoud nodig is, zoeken we samen met u naar een goede, betaalbare oplossing.

Nieuw plat dak

De Vaan Dakonderhoud vervangt zo nodig uw oude platte dak door een compleet nieuw plat dak, inclusief het vervangen van het dakbeschot en eventueel de boeiboorden. Zowel het traditionele branden van bitumen (dakleer) als het moderne verlijmen van EPDM voeren wij vakkundig en netjes uit. Als dakbedekking is EPDM duurder, maar de levensduur van EPDM is veel langer (40-50 jaar) dan die van bitumen (20-25 jaar). Aan u de keus!

Schilderwerk

Wij verzorgen ook het bijkomende schilderwerk aan de boeiboorden van uw platte dak.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Bij De Vaan bent u verzekerd van een vakman op uw dak

Wilt u meer informatie of vrijbijvend een offerte aanvragen?